TessOlsson


Bebis-vakt ❤


Är för tillfället bebisvakt åt en sovande bebis . Det låter kanske inte så mycket , men det är spännande i alla fall :) Kanske inte blir så mycket att göra , vilket leder till att jag får fortsätta plugga inför tentamen .
 

Funfun fun!!

 

v5 - 2o14

 

Tess lyssnar på ..


Funfun fun!!

 

MOHAHA , detta måste läggas upp! :)

 

Funfun fun!!

 

En liten friendzone-trudelutt .

Hittade en länkning till en rolig låt på vännen , Jons blogg :) 
Har Ni någon gång känt att ni helt plötsligt är i en "friendzone" med någon som ni har känt attraktion till ? -Jag tror faktiskt att det aldrig har hänt mig..beroende på hur man ser på saker och ting ^^
 

Det tog bara två år..

Sådär ja , efter två år har nu även jag sett filmen , The Amazing Spider-Man . En helt klart godkänd film :)
 

LördagsLyx ! :P

Hello beautiful ! ;)
Godisintaget må ha minskats men Hallå ! ;P
Njöt så in i bomben av min finfina bananasplit igår ! ^^ Det fick bli dubbla pass på gymmet idag , först det otroligt roliga TRX följt av det jobbiga och inte fullt så roligt Core ;D Min ömma kropp skriker vila ("godis") x'D
 
 

Funfun fun!!

 

Måste lägga upp! Dog nästan när jag först såg detta XD


WreckThisJournal - blad 1 .

 
 

Helgen är räddad !

Äntligen har min finfina burberry-halsduk kommit :) Det firas med en klassisk fredasmys-kväll med räkmacka :P
Här kommer en bild på min nya ringkombination som jag hämtade ut idag :) Funderar på en ring till med blad , vad tycks ?

Tess lyssnar på ..

Trevlig Fredag alla läsare ! :)
 

v4 - 2o14

 

Funfun fun!!

 

Sommar-13-bilder , hoppas på en minst lika bra Sommar 2o14 .

 

Tess lyssnar på ..


Kompis-Paket .

En nära vän från högskolan som jag även gymmar med så ofta jag kan har nu fått ett lärarjobb. Detta firade vi igår på gymmet och av mig fick hon ett paket :D


Dreamer .

Från paint till photoshop :)
 
 

Funfun fun!!

 

Funfun fun!!

 

KRAMENS dag

En kram är en fin, värmande och vänlig gest som kan ge stöd och tröst. En kram kan vara så mycket och betyda så mycket, den 21 januari varje år firas Kramens dag.

Dagen firas för att uppmärksamma kramen och dess betydelse och för att vi ska få en chans att kramas lite extra. Du kan t ex hyra dig en björndräkt och gå till närmsta köpcentrum och krama alla som går förbi. Om du inte vill göra det så kan du alltid krama alla i din närhet en extra gång.


Kvällens mumsbitar .

 
 

..onödigt vetande Men så intressant..

..att en av tre skrattar ibland så att de kissar på sig .

Funfun fun!!

 

WreckThisJournal - Utsidan .


Tess lyssnar på ..


Tågförseningar..och en Butter flicka..

JAG ÄR SÅ TRÖTT just nu! .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
 
Det hela började med att jag drack en energidricka alldeles för nära på sängdags , vilket resulterade till 0 sömn inatt. På det skulle jag upp tidigt och pendla mig fram till tenta-salen. Stötte på motgång redan innanför tenta-salen , då vi inte fritt fick välja vart vi ville sitta. Detta resulterade till att jag som alltid helst sätter mig längst bak i ett hörn fick sitta i mitten/mitten av rummet , ett väldigt störande moment för mig under hela tenta-tiden. När den väl var över var det dags att ta sig ner till stationen och pendla hem igen.
 
FRAMME MED NÅGRA EXTRA MINUTER innan tåget skulle ankomma går jag bort till butiken på stationen för att köpa ett jojo student-kort , men nehe då var jag tvungen att köpa det någon annan stans. När jag kommer dit ser jag den långa kön **pust** ..Min tur , disskuterar ett bra tag med kvinnan innanför båset innan hon får för sig att säga att jag måste ha ett foto som hon kan klistra på en lapp som skall kunna visas upp vid behov , gaah räcker det inte med körkortet liksom x( Nu blir jag sur.. Detta leder till att jag kommer få åka tillbaka igen för detta vilket innebär att jag trots allt krångel inte tjänar in något på detta denna månaden :(
 
Jaja då åker jag väl hem då , trött som jag är. Tåget borde komma in nu.. men nej , tåget är försenat sedan en timme tillbaka.. Ah men va f*n..! Efter det uppkom flera tid-ändringar med mer väntan. Nu blev jag sur på riktigt!
 
Efter två timmar inkommer det 3 timmar sena tåget. Ååh vad skönt! Nu kan jag äntligen äta. Efter att bara hunnit äta en liten smörgås till frukost var jag vid 16-tiden väldigt hungrig.
 
Väl på tåget tror man att man sitter säkert men med enbart en halvtimme kvar med tåg får vi besked om att tåget inte går längre , det är bara att hoppa på en buss. **suck**jag vill bara hem nu**
 
VÄL PÅ BUSSEN kommer ytterligare en ändring om att från inga stopp på vägen bli till ett extra stopp innan man slutstation. **pff**skrattretande** Sista biten blir det till att hoppa in i bilen och köra direkt hem! Min underbara bror , lyckades ändra parkeringstiden åt mig så att jag i alla fall skulle slippa parkeringsböter på detta. Kommer fram och ser den igensnöade bilen som står där och väntar på mig. Mellangången mellan min och en annans bil är väldigt trång , men jag är smidig och klarade av detta , meen det fick mig dock inte på bättre humör. När jag avklarat att borsta bort snön från halva bilen och samtidigt fått känna på hur det är att göra det i motvind (**buhu, kallt!**) kommer det j*vla tåget in.. När det svischar förbi känner jag en djup suck inom mig.
 
Stör mig på kvinnan mitt emot mig som borstar bort snön från sin bil men lämnar kvar snön på taket. En inre röst inom mig skriker "MEN HALLÅ!! Är du dum , den snön kan flyga av när som när du är ute och kör. Det kan exempelvis hamna på bilen bakom och kan i sin tur leda till en olycka..TÄNK LITE SNÄLLA!" Trött och förträngande sätter jag mig i bilen för att sakta men säkert rulla hem.  
 
PUUH , ÄNTLIGEN HEMMA!! Nu rör jag mig inte en meter till!.. -.-

v3 - 2o14

" Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem "

Dåligt drag!..

 
JAJAMEN , jag gjorde nog ett dåligt drag..
Har suttit och smuttat i mig en god liten Redbull , såhär dagen innan tentamens-dag.. FRÅGAN ÄR när jag kommer kunna somna för att samla energi och kraft inför tentan . Ni tänker säkert att jag bara kan ta en till Redbull imorgon under tentan , men NONO , big NO.. Sist jag gjorde det rusade mitt hjärta så snabbt och hårt att jag blev så sjukt stressad och mådde riktigt dåligt, fick tom ett antal klökningar . Varken tankar eller meningar höll ihop vilket resulterade till att ingen mening blev begriplig . Ingen förstod mig när vi (classmates) diskuterade tentan precis efteråt. Jag förstod faktiskt inte mig själv heller , men kunde inte sluta prata.. Jag var så uppe i varv och mådde sjukt dåligt. Nej , detta vill jag ALDRIG MER gå igenom.
 
Såå , jag försöker nu skriva av mig lite energi.. Håll tummarna för mig i morgon! :)

TULPANENS dag

 

Funfun fun!!

 

Tess lyssnar på ..


Gaaaaah..!

GODIS ÄR GOTT , godis är gott , godis är gott , godis är gott , är ett typiskt citat som svämmar över i mitt huvud just nu . OCH , tänker ni då kanske.. JO , jag har inskaffat mig ett sådant dumt löfte som många brukar göra lagom till det nya året . Men den här gången tänkte jag att JAG SKALL KLARA DET ! Såå , jag beslutade mig för en lite kortare period ut över 2 månader som sedan kan förlängas med eventuella korrigeringar . AAH nu undrar ni kanske vad mitt lilla löfte innebär.. Jo såhär: Från att ha stoppat i mig en daglig dos socker (godis) utan några gränser.. Kan äta en hel 200 g chokladkaka på en kväll utan problem.. Gaaah! Det hade suttit fint nu ! ..Åter till löftet jag gav mig själv av någon dum anledning.. EN VECKAS INTAG: ca 600 kcal godis (= 50g eller 8 rutor choklad , 10st ahlgrens lakritsbilar , 7st haribo nappar)
 
Detta resulterar just nu till att jag klättrar på väggarna , öppnar varje skåp ett flertal gånger som kan innehålla något ätbart och stoppar i mig en massa annat "skit" för att försöka dämpa suget efter framför allt choklad . Jag lär gå upp i vikt nu i början på grund av detta , men skall nog försöka jämnas ut till slut .

Funfun fun!!

 

Funfun fun!!

 

Funfun fun!!

 

v2 - 2o14

" Vi kan aldrig göra något vänligt för snart , för vi vet aldrig hur snart det kan vara för sent "

Funfun fun!!

 

Funfun fun!!

 

Funfun fun!!

 

Funfun fun!!

 

v1 - 2o14

" Den som vill mycket är rikare än han tror "

Funfun fun!!

 


©Copyright T e s s Von O l s s o n . b l o g g . s e