TessOlsson


Glad Påsk!


Påskhelgen är snart slut.. men såhär såg jag i alla fall ut idag , då bror&sambo , jag och alla djuren var samlade hos päronen för att åter igen fira denna årliga påsk ^^

Lamm

I helgen firas påsk hos päronen mina , och idag bjöds det på lamm , sellerirot- och potatismos med vitlök , rödvinsås och hela lökar :) Till detta drack jag påskmust . SJUKT GOTT! ^^ Till efterrätt blev det pannacotta med jordgubbar och kiwi . (Det var första gången jag åt pannacotta , men HerreJäklar så gott det var!)

Lösenordet


En spion vill komma in i ett slott som är strängt bevakat av en soldat. Han ställer sig därför i kön där man uppger ett lösenord för att få komma in. Före honom står en kvinna och en man. Soldaten vänder sig först till kvinnan och säger "fjorton". Hon svarar "sju" och så får hon gå in. Till mannen säger soldaten "åtta" och denne svarar "fyra" och så får även han gå in i slottet. Nu är det spionens tur. När soldaten säger "tjugo" svarar han "tio". Eftersom svaret är fel blir han fängslad. Vilket är det rätta svaret?

..onödigt vetande Men så intressant..


.. en man får i genomsnitt utlösningar motsvarande 17 liter sperma under en livstid?


Förändringen..

Ville bara meddela att jag har kollat på det sista avsnittet av BiggestLoser och är FETT IMPONERAD!

(Ralph Nicolaisen(vinnaren) & Michael Sjögren)


..onödigt vetande Men så intressant..


.. att världsrekordhållaren i spermautlösning lyckades skjuta sin sperma hela två meter bort?



©Copyright T e s s Von O l s s o n . b l o g g . s e